Tarieven

TARIEVEN ZIJN PER SPEL/KAMER.

De tarieven zijn voor alle kamers hetzelfde. Per persoon betaal je €24,95 met een minimum van 4 personen.

De prijzen:

2 personen: €99,80

3 personen: €99,80

4 personen: €99,80

5 personen: €124,75

6 personen: €149,70

7 personen: €174,65

8 personen: €199,60

Minimaal 2 personen en maximaal 8 personen per spel. Een Real Escape Room duurt maximaal 60 minuten. De RealEscapeRooms zijn ingericht met veel beeld, geluid en licht effecten, een ware beleving! Mocht je met méér dan 8 personen willen deelnemen aan de Real Escape Room, dan moet de groep worden opgesplitst in teams van minimaal 2 en maximaal 8 personen.

Er zijn in totaal 5 RealEscapeRooms tegelijkertijd te spelen in Dordrecht, en 3 tegelijk in Rotterdam. Mocht je meer tijdsloten hebben en/of rondes, dan kunnen de wachtende deelnemers iets drinken in onze gezellige ruimte met bar en alvast proberen wat puzzeltjes op te lossen en spellen te spelen. Voor deelname van groepen die bestaan uit meer dan 8 personen dienen meerdere tijdsloten te worden gereserveerd. De escape room wordt gereserveerd per uur en niet per persoon.

CADEAUBON

Wil je iemand verrassen met een origineel kado? Geef de meest unieke ervarings cadeaubon van Nederland! De gelukkige ontvanger van deze bon mag een team samenstellen van 2 tot 8 personen en een dag en tijd inplannen om hiermee dit spannende real life spel te beleven!