Zelf een beoordeling schrijven?

Vertel jouw ervaring aan ons en onze toekomstige klanten.

Reviews

Lees hier enkele escape room beoordelingen van onze klanten. Zij schreven een review speciaal voor jou, zo kun je nog makkelijker een keuze maken tussen de verschillende kamers. Onderstaande reviews komen van verschillende kanalen, maar zijn allemaal geschreven door echte bezoekers van Real Escape Rooms.

5ster

 

Evelien op Tripadvisor (Lab Madness):
“Gisteren heb ik de toffe escaperoom ‘lab madness’ met nog twee vrienden doorlopen. Leuk programma en super begeleiding! Ik zou het zeker aanbevelen.”

Gerhard op Tripadvisor (Classroom):
“Op 7-2-2018 bij Fundustry in Dordrecht de escaperoom Classroom gedaan. Leuke uitdagende classroom (en meer vertel ik niet!). Onze gastheer was zeer vriendelijke, attent en professioneel. Voor ons een leuke ervaring die vraagt om meer (met andere woorden de andere escaperooms)!”

Remko op Tripadvisor:
“Goede en gevarieerde kamer, zoals de puzzels als de effecten in de kamer. Binnenkort gaan we een andere kamer daar spelen. Goede begeleiding!”

Kenney op Tripadvisor:
“Voor de eerste keer een escaperoom gedaan. Helaas niet ontsnapt maar echt een super ervaring! Goede begeleiding en goed doordachte opdrachten!”

Caitlin op Escape Talk (Precious Room):
“Deze kamer zit heel goed in elkaar, pittige puzzels en samenwerken is erg belangrijk. Zeker een aanrader!!”

Leonie op Escape Talk (Wanna Play Room):
“De wanna play room zit ontzettend goed in elkaar! De hele tijd druk bezig geweest en het op het nippertje gered. Echt een aanrader!!!”

Laura op Escape Room Reviews (Wanna Play Room):
“Ik heb er nu 4 gedaan door heel Nederland en deze was echt de beste. De interactie begint vanaf minuut 1 je zit er gelijk in. Het is heel spannend en zit goed in elkaar. Zeker niet te simpel maar ook niet te moeilijk of te eng. Wij gaan zeker nog een andere kamer proberen.”

Ronald op Escape Rooms Nederland (Mysterious Plague):
“Met 4 personen de mysterious plague escape gedaan. Erg leuke escape room. De escape is leuk aangekleed en de kamer past bij het verhaal (ook al vonden we wel, ondanks dat we binnen de tijd waren, dat we uiteindelijk zonder conclusie van het verhaal de kamer uit kwamen). Zeer goede begeleiding van uitleg tot eind.”

Wessel op Escape Rooms Nederland (Precious Room):
“De preciousroom gespeeld op deze locatie en die is echt geweldig. We zijn nog ontsnapt ook! Ook een hele vriendelijke service en een fijne introductie.”

Manja op Escape Rooms Nederland:
“Ik heb hier nu 3 kamers gedaan. Alle 3 leuk in elkaar gezet. Vooral de techniek is super. Voor mij krijgt de service een dikke 12. Ze nemen echt de tijd voor je. Helaas uit de preciousroom niet ontsnapt. Maar ik ga in september voor de classroom. En daarna kom ik zeker terug voor de preciousroom. Het mooie is ook dat ze blijven vernieuwen. Super bedankt voor deze ervaringen.”

4.5ster

 

Perry op Escape Talk (Bath Room):
“The bathroom staat vermeld als belevenis kamer en dat was het zeker. Er is veel interactie met ‘de clown’ en de persoonlijk tinten zijn erg leuk en maken het spel spannend voor iedereen die meedoet. De kamer op zichzelf was goed aangekleed en de puzzels waren uitdagend. Wel hadden we momenten dat je met zijn allen moest wachten bij 1 puzzel omdat er een vaste verhaal lijn gevolgd moest worden.”

Joëlle op Escape Talk (Bath Room):
“Gave experience in de kelder. Dit is hun engste kamer en ik durfde eerst niet zo goed. Het bleek toch wel mee te vallen, op enkele scary momenten na; precies goed dus. Het spel verliep bij ons wat chaotisch en dat werd extra lastig gemaakt omdat een bepaalde volgorde en overzicht echt belangrijk zijn in deze kamer. ”

Joyce op Escape Talk (Class Room):
“Op zaterdag met z’n vieren het klaslokaal van Mrs Hazel betreden. We hebben goed geluisterd maar kregen toch zo nu en dan toch streng toegesproken. Binnen de 60 minuten weten te ontsnappen. Topkamer!”

Marloes op Escape Talk (Wanna Play Room):
“Ontvangst en begeleiding erg hartelijk en enthousiast. De locatie is mooi en groot. De kamer zit goed in elkaar met de nodige spanning! Zeker doen als je in de buurt bent!”

Chris op Escape Talk (Lab Madness):
“Leuke puzzels, leuk verhaal eromheen en een leuke inrichting!”

Lot op Escape Talk (Mysterious Plague):
“Wij zijn met 4 personen op het nippertje ontsnapt uit deze kamer. Er waren leuke en gevarieerde puzzels en raadsels, wij hebben ons vermaakt. De kamer heeft leuke elementen waardoor de spanning wordt opgevoerd.

4ster

 

Atholy op Escape Talk (News Room):
“De kamer is mooi ingericht en het verhaal is leuk. De raadsels zijn niet al te moeilijk en je vliegt er wel doorheen.”

van ’t Hoff op Escape Talk (Wanna Play Room):
“Mooi in elkaar gezette kamer. Wel een aantal vreemde puzzels/ opdrachten die je moest uitvoeren om verder te komen. Super leuke en enthousiaste spelbegeleiders.”

Schrijf een beoordeling!

Ben jij bij ons langs geweest in een escape room? Hopelijk heb je een leuke dag gehad! Schrijf een recensie op één van onderstaande websites. Alvast bedankt, zo helpen we samen onze toekomstige klanten een betere indruk te geven van Real Escape Rooms!

Fundustry Rotterdam

Fundustry Dordrecht

Escape Rooms

Escape TalkEscape Room Reviews Dordrecht
Escape Room Reviews Rotterdam
Escape Room Reviews Antwerpen

Escape Rooms Nederland – Rotterdam
Escape Rooms Nederland – Dordrecht

Fundustry Rotterdam Facebook
Fundustry Dordrecht Facebook
Escape Rooms Facebook

Fundustry Rotterdam Google
Fundustry Dordrecht Google
Escape Rooms Google