Pers

De laatste persberichten over Real Escape Room

Nieuwe Battle Escape Room

MERKSPLAS – Na het grote succes van de escape rooms in Dordrecht, heeft Fundustry Events twee nieuwe escape rooms geopend op haar locatie Merksplas. Het gaat hierbij om The Wanna Play Rooms met als thema: Kelly’s kamer. Dit zijn twee identieke kamers waarbij twee teams in de vorm van een Battle Escape Room tegen elkaar gaan strijden. Deze Escape Room is vanaf half oktober te boeken.

Fundustry Events heeft twee nieuwe escape rooms geopend in Merksplas. Deze escape rooms zijn identiek aan elkaar. Een Escape Room is een ruimte waarbij je door middel van verschillende opdrachten, puzzels & raadsels ervoor moet zorgen dat je uit de kamer ontsnapt. De Escape Rooms zijn voorzien van special effects, lichteffecten en verschillende geluidstechnieken. Je strijdt met twee teams van maximaal zeven personen tegen elkaar. Het doel is om er sneller uit te komen dan het andere team.

Het thema van de Escape Rooms is: Kelly’s kamer – The Wanna Play Room. Hierbij gaat het om een jong meisje dat samen met haar lievelingspop in een kelderkamer woont. Kelly krijgt zelden bezoek. Maar als er iemand op bezoek komt dan houdt ze ervan om spelletjes te spelen met haar bezoek. Je gaat samen met je team op zoek naar de verborgen hints om uit de kamer te ontsnappen.

Op de locatie in Merksplas heb je de keuze uit verschillende activiteiten. Dit zijn activiteiten zoals Paintball, Airsoft, Archery tag en verschillende Citygames. De Citygames kunnen gehouden worden in een stad naar keuze. Naast deze activiteiten zijn er ook verschillende workshops te boeken. Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op www.fundustry.nl. De nieuwe Battle Escape Room (Kelly’s kamer) is te boeken op www.fundustry.nl/escape-room.

WannaplayRoom

Ontsnap uit The Bathroom - Blog

Vrijdag 13 april 2018

“Het was een rustige maandagavond in het centrum van Dordrecht. We waren aangekomen op het afgesproken adres. We hadden echter geen flauw idee wat ons te wachten stond. Eenmaal door de deur begonnen we ons toch wel een beetje zorgen te maken. Een hele grote clown van 2 meter-weet-ik-veel-hoeveel stond ons op te wachten. Helemaal onder het bloed keek hij ons streng aan en wees naar de houten bankjes die tegen de muur stonden. De verder kale muur en het gebrek aan sfeervolle verlichting deed mij aan de binnenkant van een gevangenis denken. De grote clown stapte op ons af en sloeg ons in de boeien. Werden we nu gevangen genomen?

Met een harde, gemene lach draaide de grote clown zich om en smeet de deur achter ons dicht. Toen was het even stil… Plotseling ging er aan de andere kant van de kamer met een luid piepend geluid een deur open. Joshua en ik keken elkaar even geschokt aan, maar we stonden toch op en liepen richting de deur. Achter de deur zat een ruimte die op een badkamer leek. De badkamer zag er donker en verlaten uit onder de slechte, knipperende belichting.

Turend door de ruimte zagen we een douchegordijn hangen. Het zat onder het bloed en er waren handafdrukken op te zien. We keken elkaar weer aan en op dat moment werd de tweede deur dichtgesmeten. Achter de deur hoorde we die gemene lach weer. Hahahaaa! Er was geen uitweg meer, we zaten opgesloten. Even wisten we niet wat we moesten doen totdat we midden op de grond een envelop zagen liggen. Ik pakte hem op en staarde verdwaasd naar het stukje papier in mijn handen.

Ik wilde hem eigenlijk niet openen, maar Joshua drong aan…”

The Real Escape Bathroom

Je wordt met een groepje mensen in een kamer gedropt en de enige manier om te ontsnappen is door alle puzzels op te lossen. De Real Escape Room in Dordrecht heeft vijf verschillende kamers waar je uit kunt kiezen. Alle vijf de kamers hebben een ander thema en een andere graad van spanning, van fun voor kids tot en met dikke horror voor de echte die hard thrill seekers. Als je van een beetje spanning en avontuur houdt, is het zeker de moeite waard om het een keer uit te proberen.

“Hoe het met mij en Joshua is afgelopen? Wij wisten vijf van de zes puzzels op te lossen. En terwijl Joshua nog wanhopig een poging deed de laatste puzzel op te lossen, had ik nog net genoeg batterij in m’n laptop om dit verhaal te schrijven…”

IndeBuurt woensdag 18 januari 2017

GoEuro Blog 14 februari 2016

Reformatisch Dagblad zaterdag 15 mei 2015

DordtCentraal woensdag 18 maart 2015

AD dinsdag 27 januari 2015