Onze Locaties

Real Escape Room is een perfect uitje voor teamuitjes, personeelsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendenuitjes of gewoon voor een uniek uitje. Op alle locaties is er voldoende ruimte om een drankje te drinken of een hapje te eten. Je kunt ook je Real Escape Room uitje uitbreiden met een andere activiteit, bijv. een (kook)workshop of VR Experiencce. Zo kun je nog wat langer napraten met je team en heb je extra lang plezier! Bekijk per locatie welke escape rooms je kunt spelen.

Dordrecht

In Dordrecht kun je 5 verschillende kamers spelen, 4 met het thema horror en 1 die ook voor kinderen zeer geschikt is. Dit zijn echte beleveniskamers waar je versteld zult staan van alle geluids- en lichteffecten waarmee je bespeeld wordt. Deze Escape Rooms zijn ook te combineren met een VR Experience. Weet jij je stalen zenuwen in bedwang te houden en weet jij de kamers te overleven? Kom snel eens langs om te zien of je echt niet bang bent voor Mr. Clown!

In Dordrecht kun je de volgende
kamers spelen*:

* Er geldt geen minimale leeftijdsgrens, maar wij adviseren onder de 16 niet zonder begeleider de kamers te betreden. De beleving kan spannend zijn en voor sommige opdrachten is het handig als er een volwassene in de buurt is. The News Room is voor alle leeftijden en gericht op FUN, ook hier adviseren wij dat een volwassene kinderen begeleidt in de kamer.

Adres en Routebeschrijving
Real Escape Rooms Dordrecht (onderdeel van Fundustry Dordrecht)
Vest 108
3311 TX Dordrecht

Parkeren in Dordrecht: Parkeergarage Drievriendenhof is om de hoek. Een betaalde parkeergarage met voldoende ruimte. Navigeer hiervoor naar Korte Kolfstraat 235 i.p.v. Vest 108.

Rotterdam

In Rotterdam kun je 3 verschillende kamers spelen, 2 met het thema thriller en 1 met thema actie. In deze kamers is het de bedoeling dat je binnen 60 minuten weer buiten staat. Werk goed samen, los puzzels en raadsels op en zoek op plekken waar je nooit zou kijken. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste puzzels. Weet je al snel uit de kamer vrij te komen, dan kom je in ons highscore-klassement!

In Rotterdam kun je de volgende
kamers spelen*:

* Er geldt geen minimale leeftijdsgrens, maar wij adviseren onder de 16 niet zonder begeleider de kamers te betreden. De beleving kan spannend zijn en voor sommige opdrachten is het handig als er een volwassene in de buurt is.

Adres en Routebeschrijving
Real Escape Rooms Rotterdam (onderdeel van Fundustry Rotterdam)
Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam

Parkeren in Rotterdam: Op locatie is een parkeerterrein voor bezoekers. Eventueel kan er in de straat geparkeerd worden.

Openbaar vervoer: Vanaf het centraal station Rotterdam neem je Tram 8 naar de Kleiweg, vanaf daar is het nog 8 minuten lopen.

Antwerpen

In Antwerpen speel je en unieke battle escape room. De thriller kamer ‘Wanna Play Room’ is hier gespiegeld gebouwd. Dat wil zeggen dat je tegelijk met je vrienden de kamer kunt spelen. Wie van jullie weet het eerste te ontsnappen? Samenwerken is een must! De battle escape room is ideaal als je een wat grotere groep hebt (max. 14 pers).

In Antwerpen kun je de volgende
kamer spelen*:

* Er geldt geen minimale leeftijdsgrens, maar wij adviseren onder de 16 niet zonder begeleider de kamers te betreden. De beleving kan spannend zijn en voor sommige opdrachten is het handig als er een volwassene in de buurt is.

Adres en Routebeschrijving
Real Escape Rooms Antwerpen (onderdeel van Fundustry Antwerpen)
Industrieweg 8
B-2300 Merksplas

Parkeren in Antwerpen: Bij de locatie zijn parkeergelegenheden voor de bezoekers. Parkeren is gratis.

Amsterdam

In Amsterdam speel je twee spannende escaperooms. Een goudmijn diep onder de grond en een Clown’s kamer waar je je eigen angsten tegenkomt. Weet jij binnen 60 minuten jezelf naar buiten te puzzelen? Los raadsels op, maak puzzels, ontcijfer codes en probeer vrij te komen uit de kamer. Een echte hotspot in Amsterdam waar je met vrienden of collega’s leert samenwerken in een kleine ruimte met veel uitdagingen.

In Amsterdam kun je de volgende
kamers spelen:

Adres en Routebeschrijving
Original Tours Amsterdam
(onderdeel van Fundustry Events)
Oudezijds Armsteeg 24
1012 GP Amsterdam

Parkeren in Amsterdam: Parkeren kan bij P1 Parking Centrum Amsterdam (dagkaart €20,-) of bij Q-Park de Bijenkorf (max. dagtarief €55,-).

Openbaar vervoer: Vanaf Amsterdam Centraal Station is het 5 minuten lopen over de Prins Hendrikkade en de Warmoesstraat.

Apeldoorn

Speel in Apeldoorn twee te gekke escaperooms. Betreed de Paleiskamer en ga op zoek naar het mysterie, wat is er gebeurd in deze kamer? Of bezoek de politiekamer en ga op onderzoek uit naar de misdadiger. Weet jij de raadsels op te lossen samen met je vrienden of collega’s en daardoor te ontsnappen?

In Apeldoorn kun je volgende
kamers spelen:

Adres en Routebeschrijving
Original Tours Apeldoorn
(onderdeel van Fundustry Events)
Nieuwstraat 163
7311 BN Apeldoorn

Parkeren in Apeldoorn: Parkeren kan bij Q-Park Oranjerie (max. dagtarief €12,-).

Openbaar vervoer: Vanaf Station Apeldoorn vertrekt iedere 4 min. een bus naar bushalte Apeldoorn, Marktplein. Vanaf daar is het nog 5 min. lopen.