Durf jij Kelly's kamer te betreden?
AL VANAF €24,95 pp.
MOEILIJKHEIDSGRAAD
MINIMUM LEEFTIJD
16
CAPACITEIT
2 - 8 personen
TIJDSDUUR
Max. 60 minuten
LOCATIE
Dordrecht

Kelly speelt graag in haar kelderkamer en heeft een lievelingspopje. Ze verveelt zich en daarom speelt ze graag spelletjes met jullie. Zodra je haar kelder betreedt gaat de deur op slot en zit je opgesloten.

Je hebt 60 minuten de tijd om spelletjes, raadsels en verborgen hints op te lossen. Lukt dat niet binnen de tijd dan wordt je haar kelder maatje. Je gaat naar beneden naar een grote kelderverdieping en je laat je opsluiten in The Wanna Play Room! Heb jij stalen zenuwen, ben je goed in het oplossen van raadsels, kan je samenwerken, heb je inzicht, geef je niet snel op en wil je iets beleven wat je nooit meer vergeet? Boek dan een Escape Room! De klok telt af. Jullie hebben maximaal een uur de tijd om eruit te komen. Lukt het jullie om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen? Hebben we je bang gemaakt? Goed zo! Maar geen zorgen natuurlijk is het maar een spel… of toch niet 😉 Een ervaring die je nooit meer vergeet!

NIEUW! In Antwerpen speel je deze kamer als battle escape room! Tegelijk met je vrienden los je puzzels op en speel je spelletjes, maar wie van jullie stapt er eerder naar buiten? Ga de strijd met de klok, en met elkaar aan!