Durf jij Kelly en Suzie's kamer te betreden?
AL VANAF €24,95 pp.
MOEILIJKHEIDSGRAAD
MINIMUM LEEFTIJD
16
CAPACITEIT
2 - 8 personen
TIJDSDUUR
Max. 60 minuten
LOCATIE
Antwerpen

Aan de rand van het slaperige dorpje Merksplas staat een huis met daarin twee identieke kinderkamers. Net als de kamers lijken de kinderen van buiten als twee druppels water op elkaar. Maar vanbinnen verschillen de meisjes als dag en nacht.

Maak kennis met Kelly en Suzie, twee tweelingzusjes. Kelly is het zorgenkindje van de twee, haar ouders zitten met de handen in het haar om wat ze zoal uitspookt. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al meerdere scholen gehad, en diverse speelkameraadjes zijn spoorloos verdwenen.
Suzie daarentegen is een modelkind, een echt lievelingetje. Met haar onschuldige blik palmt ze elke volwassene zo in. Of lijkt ze misschien toch meer op haar zusje dan je op het eerste oog zou denken?

Beide meisjes houden van spelen. Ze hebben flink wat speelgoed op hun kamer, en spelen graag met hun grote verzameling poppen en knuffelberen. Maar Kelly heeft ook nog wat andere spelletjes bedacht… Speel jij met haar mee?

Zodra je de kamer binnengaat, hoor je de deur achter je in het slot vallen. Het lijkt erop dat de meisjes je graag in de buurt houden als speelkameraadje. Als het even kan voor altijd! De enige manier om te ontsnappen is door de spelletjes van Kelly en Suzie mee te spelen. Door het oplossen van de verschillende puzzels, raadsels en verborgen hints kom je steeds een stap verder. Deze zijn op te lossen door een combinatie van teamwork, inzicht en creativiteit, gecombineerd met doorzettingsvermogen. Elke oplossing geeft je weer toegang tot nieuwe aanwijzingen. Zolang die juist is natuurlijk… Je hebt 60 minuten de tijd. Lukt het je niet om op tijd te ontsnappen? Dan ben jij de nieuwe levende pop van de meisjes.

Extra spannend is het dat beide meisjes graag tegelijkertijd een speelafspraak maken. Zo kunnen jullie met twee groepen tegen elkaar strijden in deze spannende escape rooms! Om te winnen is het belangrijk dat jullie beschikken over stalen zenuwen en goed kunnen samenwerken. En als je lief meespeelt, kan het zomaar zijn dat jouw zusje een hint laat vallen…
Deze escape room is leuk voor zowel de beginnende als ervaren speler en biedt plaats aan 2-8 personen per kamer. Geven jullie gehoor aan het lieve stemmetje wat fluistert: “Wanna Play?”