Het beste van twee werelden!
AL VANAF €39,95 pp.
MOEILIJKHEIDSGRAAD
MINIMUM LEEFTIJD
16
CAPACITEIT
vanaf 2 personen
TIJDSDUUR
Max. 2,5 uur
LOCATIE
Dordrecht

Kun je niet kiezen tussen spelen in vrijheid en je op laten sluiten? Doe het dan allebei! Deze combideal biedt je de mogelijkheid om beide werelden te ervaren. Een te gekke VR Experience waarbij je diverse spellen alleen of in teamverband kunt spelen en een spannende Escape Room waaruit je moet zien te ontsnappen door goed samen te werken.

VR Experience

 

Kies uit verschillende categorieën als Fun, Sports, Creative en Horror. De spellen speel je alleen met een echte VR bril op. Je teamgenoten kunnen meekijken op het scherm en zien hetzelfde wat jij ziet. Wellicht helpen sommige aanwijzingen nog wel. Het is ook mogelijk om samen een VR game te spelen. Eén persoon draagt daarbij de bril en moet een bom onschadelijk maken, de rest van het team zit in de ‘gewone’ wereld en heeft een handboek waaruit ze tips geven. Lukt het jullie om samen de VR wereld te verslaan? Een VR Experience doe je met maximaal 10 personen.

Escape Room

 

Op zoek naar spanning en schrikmomenten? Kies dan voor één van de thriller escape rooms en probeer te ontsnappen met je team. Samenwerken, puzzelen en creativiteit zijn hierbij belangrijk. Volg een les bij juf Hazel in de klas, speel met Kelly in de kelder of bezoek Mr. Clown in The Bathroom. Toe aan een echte uitdaging? Probeer dan The Precious Room en achterhaal wat het meest waardevolle bezit is van Roxy. Een escape room speel je met minimaal 4 en maximaal 8 personen.