• Altijd in de buurt!
  • Beoordeeld met een 9.2!

Onze Escape Rooms

Real Escape Room is een perfect uitje voor teamuitjes, personeelsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendenuitjes of gewoon voor een uniek uitje.

Real Escape Rooms

De Beste Escape Games bij Real Escape Rooms in Dordrecht, Rotterdam en Antwerpen!

Puzzels, raadsels, oplossingen en soms ook hints. Ga één van de escape rooms in Dordrecht in en laat je opsluiten met je grootste angsten. Kom een middagje spelen bij Kelly in haar ‘Wanna Play Room’, of volg een extra les bij juf Hazel in ‘The Classroom’. Durf je het aan om je op te laten sluiten bij Mr. Clown in zijn ‘Bathroom’ of ga je op jacht naar het meeste waardevolle bezit van Roxy in ‘The Precious Room’? Liever geen thriller, maar wel uitdagende puzzels, werk dan mee op de redactie in ‘The News Room’.

Ook bij Escape Rooms Rotterdam kun je escape games spelen. De escape rooms zijn uitdagend en zitten vol met verrassingen. Ga ‘Lab Madness’ binnen en achterhaal de waarheid. Of combineer shooting met escapen in ‘Harrison’s Squad’. Liever een stapje terug in het verleden? Betreed dan ‘Mysterious Plague’ en bezoek de plaagdokter.

In Antwerpen komt oktober 2018 een nieuwe battle escape room van ‘The Wanna Play Room’. Strijd tegelijk met je vrienden in twee escape rooms.

Bij Real Escape Rooms word je beleving compleet met alle verrassingen en effecten die worden toegepast op alle kamers. Je speelt een escaperoom met 2 – 8 personen. Het spelen van een escaperoom is leuk voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familieuitje. Werk samen met je team en probeer dan maar eens te ontsnappen! Eindelijk weer buiten? Geniet in onze horeca nog even na van alle spanning en puzzels onder het genot van een hapje en drankje.