De pest is toch uitgeroeid... of niet?
AL VANAF €24,95 pp.
DIFFICULTY
MINIMUM AGE
16
CAPACITY
4 - 8 personen
TIJDSDUUR
Max. 60 minuten
LOCATION
Rotterdam

Je belandt in 1836, het grote landhuis is nog altijd bewoond door pestmeester Benedict. Want is die pest wel helemaal uitgeroeid? Gedurende het victoriaanse tijdperk werkt de meester nog geregeld met pestslachtoffers. De meeste patiënten gaan in quarantaine bij hem in huis, maar waar precies?

Aan jou om dit uit te zoeken. Weet wel dat de pestmeester met zijn masker beschermd is tegen de besmette lucht die er hangt, of probeert hij iets anders te verhullen? Kom gerust binnen in zijn kamer en kijk goed rond. Houd je ogen en oren open want voor je het weet komt Benedict weer thuis van ziekenbezoek. In de kamer kun je diverse hobby’s van de meester zien; het lezen van wetenschappelijke boekwerken en zijn verzameling met menselijke ledematen op sterk water. Durf jij een kijkje te nemen…?

Bij Real Escape Room ga je voor de volledige beleving en ervaring, de escape rooms zijn volledig uitgerust met special effects, hoogstaande lichteffecten en geluidstechniek.

Het spel kan gespeeld worden met minimaal 2 personen en maximaal 7 personen per uur.
Minimale leeftijd: 16 jaar
Ben je met een grotere groep dan 7 personen? Boek dan meerdere kamers, de andere groepen hoeven zich niet te vervelen. Er is een ruimte en een bar met diverse bezigheden. Ook kan je andere uitjes of events boeken tijdens het wachten en/of ervoor of erna, een verdieping hoger zitten een tweetal evenementenbureaus: www.iloveworkshops.nl en www.workshopevents.nl