Ontmantel de bom op tijd en red meerdere levens!
AL VANAF €24,95 pp.
DIFFICULTY
MINIMUM AGE
16
CAPACITY
4 - 8 personen
TIJDSDUUR
Max. 60 minuten
LOCATION
Rotterdam

Dit is geen traditionele escape room, je wordt niet opgesloten en hoeft ook niet te ontsnappen. Doel is om anderen te helpen ontsnappen. Harrison’s bank is overvallen en de gewapende gijzelaars hebben directeur Harrison, 2 aanwezige medewerkers en 5 miljonairs gegijzeld in de lobby.

Scherpschutters staan op het dak en het arrestatieteam betreedt over enkele minuten de bank. Jullie gaan helpen. De bankovervallers hebben een bom geplaatst om de kluis en daarmee ook de miljonairs op te blazen. Samen met je vrienden/collega’s vorm je een bomb squad. Met de speciale SWAT bus gaan jullie goed beschermd, en in het bezit van een wapen, naar het steegje. Aan de achterkant ga je via de geheime gang het gebouw in. Eenmaal binnen is het aan jullie om de bom op te sporen en op tijd te ontmantelen voordat er echt slachtoffers vallen. Deze escape room is op actie gericht, maar wees op je hoede want je weet nooit wanneer iets van pas kan komen.

Bij Real Escape Room ga je voor de volledige beleving en ervaring, de escape rooms zijn volledig uitgerust met special effects, hoogstaande lichteffecten en geluidstechniek.

Het spel kan gespeeld worden met minimaal 4 personen en maximaal 8 personen per uur.
Minimale leeftijd: 16 jaar
Ben je met een grotere groep dan 7 personen? Boek dan meerdere kamers, de andere groepen hoeven zich niet te vervelen. Er is een ruimte en een bar met diverse bezigheden. Ook kan je andere uitjes of events boeken tijdens het wachten en/of ervoor of erna.