Vervolgpagina

Wees niet bang, het is maar een foto, of ben je bang van clowns? In de kelderverdieping bevind zich een grote oude badkamer. Vrij normaal hoor ik je denken… tot dat je de afdrukken van bloederige handen ziet. Wat heeft zich afgespeeld in deze kille badkamer? Van wie zijn die bloederige afdrukken en hoe komen ze daar?

Durf jij het aan om de kelder ruimte te betreden en er achter te komen wat er precies is gebeurd? Heb jij stalen zenuwen, ben je goed in het oplossen van raadsels, kan je samenwerken, heb je inzicht, geef je niet snel op en wil je iets beleven wat je nooit meer vergeet? Boek dan een Escape Room! De klok telt af. Jullie hebben maximaal een uur de tijd om eruit te komen. Lukt het jullie om binnen een uur uit de kamer te ontsnappen? Hebben we je bang gemaakt? Goed zo! Maar geen zorgen natuurlijk is het maar een spel… of toch niet 😉 Een ervaring die je nooit meer vergeet!

Lorem ipsum dolor sit amet

Bij Real Escape Room ga je voor de volledige beleving en ervaring, de escape rooms zijn volledig uitgerust met special effects, hoogstaande lichteffecten en geluidstechniek.

Het spel kan gespeeld worden met minimaal 2 personen en maximaal 7 personen per uur.
Minimale leeftijd: 16 jaar
Ben je met een grotere groep dan 7 personen? Boek dan meerdere kamers, de andere groepen hoeven zich niet te vervelen. Er is een ruimte en een bar met diverse bezigheden. Ook kan je andere uitjes of events boeken tijdens het wachten en/of ervoor of erna, een verdieping hoger zitten een tweetal evenementenbureaus: www.iloveworkshops.nl en www.workshopevents.nl